Student till ekonomitjänst på eventföretag!

Student till ekonomitjänst på eventföretag!

Nu finns det perfekta tjänsten för dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb inom ekonomi! Du erbjuds ett flexibelt schema på ett spännande eventföretag, kan det bli bättre? Om du dessutom tycker "driven och engagerad" stämmer in på dig rekommenderar vi dig att skynda dig in med en ansökan då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Sundsvall Events räkning en student som ekonomiadministratör. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta extra på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundsvall Events önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Sundsvall Event arbetar med många olika typer av event och för att du ska komma in bra i dina nya arbetsuppgifter så kommer du att få en introduktion inledningsvis i din anställning. Här arbetar du med frihet under ansvar och med rätt inställning finns det många möjligheter för dig.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör på Sundsvall Event kommer du att arbeta med bokföring och göra löpande avstämningar i det webbaserade ekonomiprogrammet Fortnox för att säkerställa att allting stämmer. Det blir ditt ansvar att rätta till det som kan vara felaktigt och ha ett öga för att bokföringen ser rätt och riktigt ut. På sikt om du är ambitiös och driven finns det möjlighet till att utöka dina arbetsuppgifter efter önskemål!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student på högskolenivå och har minst ett år kvar av dina studier, vi ser gärna att du går en utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av att arbeta med bokföring eftersom du ska göra avstämningar och upptäcka eventuella fel. Meriterande är om du har arbetat med Fortnox men det är inget krav för tjänsten. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tar som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Din inställning blir viktig i denna roll som ekonomiadministratör på Sundsvall Event. Du är en driven person som ser vad som behöver göras och kommer med nya idéer. Du är ansvarsfull och har en problemlösande förmåga då det kan komma att behövas i arbetet. Vidare är du effektiv och noggrann i ditt arbetssätt för att arbetet ska fortlöpa på bästa sätt!

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sundsvall Event är ett eventbolag med många års branscherfarenhet. De tillhandahåller artister och alla typer av nöjesprogram. De samarbetar med föreläsare, inspiratörer och anordnar tillsammans gränslösa aktiviteter. Sundsvall Event är perfekt för alla som planerar arrangemang, fest, företagsevent, konferens, aktiviteter och mässor! Läs gärna mer på deras hemsida: http://sundsvallevent.se/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.