Serviceinriktad Kundmottagare sökes!

Serviceinriktad Kundmottagare sökes!

Energihem växer och vi söker en kundmottagare.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från kundservice, och som har god förståelse för hur arbetsflödet ser ut i en kundmottagning.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter
Energihem söker en serviceinriktad Kundmottagare som vill vara med på vår spännande resa. Du kommer ha en viktig roll i mötet med våra kunder och leverans av högkvalitativt montage och servicearbete. I rollen som Kundmottagare kommer du fungera som spindeln i nätet med varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats där ingen dag riktigt är den andra lik. Du kommer ingå i vårt team som idag består av fem duktiga medarbetare.

Centralt för rollen som Kundmottagare är att arbeta med kundärenden, samt montageplanering, där huvudsakliga ansvarsområden innefattar att bl.a.: Självständigt driva dina egna kundärenden och arbetsorders och se till att kunderna får bästa möjliga stöd, information, rådgivning och bemötande genom hela serviceprocessen.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande, vi ordnar allt - alltid. Centralt för rollen som Kundmottagare är att erbjuda god service och vara lyhörd gentemot kundens behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo.

Vidare ser vi också att du är ansvarsfull med ett problemlösande och flexibelt arbetssätt där du kan planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter. Då du kommer att ha många kontaktytor och agera som spindeln i nätet är det också viktigt att du är samarbetsinriktad med intresse och förmåga att hjälpa och stötta andra.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök redan idag eftersom urvalet sker löpande.

Maila cv och personligt brev jens.brismo@energihem.com eller ring mig direkt på +46 70-960 50 15
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem i Sverige AB är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner,

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar bär en viktig roll.

Vi har på bara två år växt från 5 st anställda till att sysselsätta ca 100 personer landet runt och vill bli fler!

Ta chansen att vara med på vår tillväxtresa.