Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vill du jobba med ekonomi på ett företag vars huvudfokus är att skapa en miljövänligare värld med hjälp av högklassiga energilösningar? Har du nyligen tagit ekonomexamen, eller har du något års erfarenhet inom området? Finns du tillgänglig omgående och är taggad på att så snart som möjligt påbörja din nya roll som ekonomiassistent med fokus kundfakturering? Men då så, sök till oss på Energihem redan idag!

Energihem specialiserar sig inom fönster och solel, och den ekonomiska tillväxten är stor! I takt med att vi växer behöver vi givetvis stärka upp vår ekonomiavdelning, vilket gör att vi omgående söker dig som vill bli vår nya ekonomiassistent inom främst kundfakturering. Du blir här del av ett ekonomiteam på 9 personer som varje vecka jobbar mot fasta delmål och där varje medarbetare är viktig. Över tid finns även chansen att jobba mer mot exempelvis lönehantering eller leverantörsreskontra - vi på Energihem uppmuntrar utveckling!

I din roll kommer du bland annat:
  • Arbeta med fakturering, kontering och löpande avstämningar
  • Ha ansvar för kundfakturering
  • Ha goda möjligheter att bredda dina kunskaper inom flera områden inom ekonomi på sikt
  • Jobba på en ekonomiavdelning där alla hjälper alla och ingenting är omöjligt!
Vi söker dig som...

Nyligen tagit examen inom ekonomi från t.ex. universitet eller yrkeshögskola och som nu är taggad på att komma ut i arbetslivet. Meriterande är om du har något års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller i liknande roll, men det är inget krav. Har du rätt driv, brinner för ekonomifrågor och viljan att utvecklas så har vi förutsättningarna! Detta är en roll vi gärna vill tillsätta så fort som möjligt så du bör finnas tillgänglig i princip omgående för start på vårt huvudkontor i Sundsvall. Vi använder oss av bokföringsprogrammet Fortnox, har du varit i kontakt med det innan är även det ett plus.

Som person ser vi att du är:
  • Genuint intresserad av ekonomi och siffror!
  • Noggrann och har god förståelse för varför det är viktigt
  • Ansvarstagande och ser till att saker blir gjorda
  • Trivs med kombinationen av att arbeta självständigt men även hjälpa andra där det behövs
  • En lagspelare som tycker det är roligt att arbeta mot mål!
Varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat ekonomiteam!

Då detta är en roll som behöver tillsättas omgående: tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Du ansöker genom att mejla ditt CV och ett personligt brev för tjänsten tillrekrytering_elin@energihem.com, märk din ansökan med "Ekonomiassistent".
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.