Besöksbokare

Besöksbokare

Om jobbet
Till vårt huvudkontor med placering i Sundsvall, söker vi nu 4 stycken erfarna och kvalificerade besöksbokare. Du som söker tjänsten bör ha flerårig dokumenterad vana av att arbeta med telefonen som främsta hjälpmedel, med mycket goda resultat.

Du kommer arbeta i ett team av besöksbokare, där ni tillsammans ringer på leads inkomna via våra kanaler och bokar möten på fältet för vår erfarna säljkår.

Energihem erbjuder ett spännande och roligt arbete och möjligheten att vara från starten och bygga upp vår nya bokningsavdelning, samtidigt som vi erbjuder dig ytterst goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, samt goda förtjänstmöjligheter.

Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; "Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar". Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem i Sverige AB är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner,

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar bär en viktig roll.

Vi har på bara fem år växt från 5 st anställda till att sysselsätta ca 100 personer landet runt och vill bli fler!

Ta chansen att vara med på vår tillväxtresa.