Inledning

Är du elektriker och har
erfarenhet inom servicearbete och installationer? Ser du framemot möjligheten att tillhöra ett glatt gäng med fokus på utveckling? Då är det dig vi söker som Elektriker!

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceelektriker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet.

Arbetsuppgifterna består av kvalificerade serviceåtaganden, underhåll, felsökning, reparation, samt ombyggnationer el samt styr- och reglerteknik. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.

Vi söker dig som gillar omväxlande arbetsuppgifter, har ett utåtriktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor. Som Elektriker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför ser vi att en av dina främsta egenskaper är serviceanda. Har du en lättsam inställning till uppgiften och ser möjligheter i stället för problem, kan vi erbjuda dig ett av branschens mest intressanta och kvalificerade arbeten.

Start: omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställning: Tillsvidare

Ort: Sundsvall

Sista ansökningsdag: 16 februari

Kontakt: Peter Nyberg, Avdelningschef 070-660 20 50 peter@ed-teknik.se

Facklig representant Elektrikerförbundet Pär Svedin, par@ed-teknik.se

Mer info
Kontaktperson Peter Nyberg
Telefon 070-6602050
Email Mejla Peter Nyberg
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ed-teknik.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energi & Driftteknik
har över 20 års erfarenhet inom drift och underhåll av fastighetstekniska installationer. Tillsammans med våra helägda bolag Stenstans Värme &
Sanitet och Radon Konsult Norrland erbjuder vi våra kunder helhetslösningar inom bland annat ventilation, VVs, el, radon och tvättstugor. Våra kunder är allt från privatpersoner till fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet.