IT-intresserade projektörer med inriktning mot dokumentation till Eltel

IT-intresserade projektörer med inriktning mot dokumentation till Eltel

Är du en problemlösare av rang och har ett stort intresse för IT? Då har vi tjänsten för dig. Eltel söker just nu fem nya medarbetare till deras team av Projektörer med inriktning på dokumentation. I rollen som Projektör med inriktning på dokumentation kommer du att arbeta i Eltels nya GIS-miljö framtagen av Telia. Du kommer, tillsammans med dina kollegor fylla en viktig funktion i samband med implementeringen av det nya IT-systemet.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Eltels räkning fem Projektörer med inriktning på dokumentation.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Telia byter ut sitt nuvarande GIS system där Eltel har en stor roll i utvecklingen framåt. I samband med detta behöver Eltel flera duktiga medarbetare till deras team av Projektörer med inriktning på dokumentation.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som en del av teamet kommer du att arbeta i Eltels nya GIS-miljö som är framtagen av Telia. Arbetet kommer även att innebära viss problemlösning och uppföljning av förbättringsåtgärder. Då systemet inte ännu är fullt utvecklat är det du, tillsammans med dina kollegor som ansvarar för att produktionen går framåt. Systemet kommer att bli Eltels huvudsakliga GIS-system och därför är din roll otroligt viktig.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Dokumentera fibernät i systemet
  • Kommunicera defekter / förbättringsåtgärder i systemet till projektledningen
  • Tillsammans med övriga teamet och projektledningen utveckla processerna både internt men även externt mot Telia
Vi söker dig som

Har god datavana och är en problemlösare då du i din nya roll kommer stöta på situationer som kräver det. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Detta då arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med fiber, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel.
Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, har stort IT-intresse samt att du trivs att jobba både självständigt men även samarbeta med andra kollegor. Vidare ser vi gärna att du har modet att ta egna beslut och testa nya vägar i syfte att komma fram till den bästa lösningen.

Information om kundföretaget

http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska/mer-om-eltel
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)