Distributionsmontörer till Power i Sundsvall

Distributionsmontörer till Power i Sundsvall

Om tjänsten
Som Distributionsmontör kommer du att arbeta med underhåll och felavhjälpning av distributionsnät 0,4-36 kV.

Möjlighet till beredskapstjänstgöring finns.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom eldistribution. I grunden har du teknisk elutbildning på minst gymnasienivå.

Det är meriterande om du har branschspecifika utbildningar, t.ex. ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- och lungräddning, AMS-utbildning eller andra erfarenheter eller utbildningar som är relevanta för vårt uppdrag. Goda kunskaper i engelska och vana vid stolp/linje arbeten är också en merit.

Som person är du ansvarstagande med stort engagemang. Du har lätt för att ta initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklarhet. Det är ett krav att du har körkort för bil och goda kunskaper i svenska.

Om Power
Power finns spridda i landet och gör allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0,4-36kV. På befintliga nät utför vi uppgraderingar, utbyggnad, service och underhåll. Vi har även ett ben i elbilsmarknaden där vi projektleder och monterar nya elbilsladdare både på offentliga platser och till privatpersoner.

På service i Sundsvall driver vi vårt stora serviceavtal med Eon Energidistribution samt liknande typer av service och underhållsavtal med nätbolag eller industrier inom eller i nära anslutning till det geografiska området.

Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 30 apr (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.