Butikssäljare till Elektroskandia

Butikssäljare till Elektroskandia

Inledning:
Brinner du för försäljning, är resultatinriktad och älskar att jobba mot högt uppsatta mål? Här blir du en viktig del i ett företag som har bra värderingar, som investerar i sin personal och för en hållbar värld samt ger möjlighet till vidareutveckling på ett personligt och professionellt plan.
Känns detta som att det är något för dig? Skicka in din ansökan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en Butikssäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektroskandia.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Att få arbeta inom en global koncern där Elektroskandia satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att branschen är med och bidrar till en bättre värld. Elektroskandia har styrkan i den globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos Elektroskandia kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med företaget.
Vidare så erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Härligt och positivt gäng
  • Omväxlande och stimulerande arbete med mycket kundkontakt.
Arbetsuppgifter
Som butikssäljare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för den dagliga driften i butiken. I arbetet ingår kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder och att bistå dessa med teknisk information och rådgivning. Vidare ingår även att sköta beställningar, uppackning och påfyllning av varor. Du arbetar hela tiden för att gemensamt med dina kollegor uppnå företagets uppsatta mål.
  • Jobba aktivt med uppsatta mål som försäljning och kundnöjdhet.
  • Verka för att butiken ska vara en attraktiv mötesplats.
  • Säkerställa ordning och reda.
Vi söker dig som:
  • Gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt
  • Kunskap om branschen med intresse för försäljning och service
  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation, alternativt försäljning.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia. Du är en positiv och engagerad person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är utåtriktad och lyhörd inför våra kunders och kollegors önskemål och har ett stort fokus på att hitta lösningar. Vidare är du flexibel och bra på att samarbeta då kontaktytorna är många, både intern och externt. Du är bra på att driva igenom idéer och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida http://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia - Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen - ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. I vår position mellan tillverkare och slutkund, vill vi vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Vi strävar efter att med våra system och vår erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation. Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. Vi arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna. Vi strävar alltid efter att anlita de främsta leverantörerna i världen - och vi lagerför mer än 40 000 artiklar som vi garante