Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel!

Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel!

Nu söker vi dig som gillar att arbeta utomhus och som har ett tekniskt intresse! Här finns möjligheten för dig att utbildas i en teknikerroll på plats hos Eltel - du behöver ingen tidigare utbildning. Läs vidare och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning tekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet.
Du kommer att göra förberedande tekniskt arbete vilket inte kräver tidigare utbildning. I denna rekrytering värdesätter vi istället din serviceinriktade sida!

Arbetsuppgifter

De arbetsmoment som tjänsten innefattar är:
  • Håltagning yttervägg
  • Intagning av fiber in i huset
  • Montering av fiberuttag inomhus
  • Svetsning av 1 st fiber i fiberuttaget
  • Tätning av det borrade hålet
  • Skruva kabelskydd på yttervägg/hussockel.
  • Funktionstestning av uttaget.
Du kommer att få utbildning hos Eltel i arbetsmomenten, därefter arbetar du självständigt med utförandet.

Vi söker dig som

Kan börja jobba i slutet av sommaren samt har körkort B då du kommer att köra Eltels bilar ut till uppdragen. Du har ett tekniskt intresse och fallenhet. Det är meriterande om du har haft liknande tjänst sedan tidigare alternativt relevant utbildning, men det är inte ett krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Du är en framåt, driven person som gillar arbetet med kundkontakt. Du har ett bra bemötande och är effektiv i ditt sätt att arbeta.

START: Augusti
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)