Mekanikingenjör till Eitech Engineering

Mekanikingenjör till Eitech Engineering

Trivs du med att skapa, utveckla och driva projekt? Har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken på ställverk? Känner du dig som en entreprenör men vill ha en trygg arbetsgivare? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Eitech Engineerings räkning en mekanikingenjör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eitech Engineering under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Eitech Engineering växer och är nu i behov av ytterligare kollegor med kunskap inom mekanik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eitech Engineerings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!
Inom Eitech finns kompetens inom elektromekanisk konstruktion - från fundament till stålkonstruktioner. Med teknisk kompetens och ett stort engagemang förnyar, effektiviserar och bygger Eitech olika kraftanläggningar upp till 400 kV.

Arbetsuppgifter

Som mekanikingenjör hos Eitech Engineering ingår bland annat att besöka befintliga eller nya siter där något ska byggas om eller upp. Du är med på möten kring projekt, anbud eller byggnadsplaner. När verksamheten kräver kommer längre resor att förekomma i tjänsten, uppskattningsvis rör det sig om en natt per månad som du sover på annan ort.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Konstruera ritningar för ny- och ombyggnation
  • Ansvara för dokumentationshandlingar som rör projekten
  • Delta i olika möten under projekten
Vi söker dig som

Har en ingenjörsutbildning inom mekanik med ett par års erfarenhet av arbetet. Du ska ha kommit i kontakt med något CAD-verktyg. B-körkort är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eitech Engineering. Du bör agera och tänka som en entreprenör, att ta ansvar för de åtaganden du har och driva dessa i mål. Du är strukturerad och håller ett bra arbetstempo.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Med teknisk kompetens och ett stort engagemang förnyar, effektiviserar och bygger Eitech olika kraftanläggningar upp till 400 kV. Eitech kan bistå dig med allt från nyckelfärdiga anläggningar för kraftproduktion via vindkraftparker och vattenkraftverk till tekniska lösningar för kraftdistribution som förbättrar tillgängligheten och säkerställer en framtida hållbar svensk elförsörjning. Våra kraftingenjörer och tekniker har specialistkompetens inom områden som exempelvis kraftproduktion, transmission, distribution och kraftförsörjning till basindustrin och järnväg.
Läs mer på: www.eitech.se/sv
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.