Erfarna revisorer till Deloittes kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå

Erfarna revisorer till Deloittes kontor i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå

Vill du bli en del av vårt framgångsrika kluster i Norrland och arbeta med branschens mest nöjda klienter? Vår styrka ligger i att vi är en del av vårt globala nätverk i kombination med vår starka lokala förankring. Vi växer och anställer till våra större kontor i Norrland!

Om tjänsten

Just nu söker vi seniora revisionsmedarbetare till våra kontor inom kluster Norr i Sundsvall, Östersund, Umeå och Luleå.

Du får arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du har stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Du får vara en del av ett företag som har stora framgångar på marknaden. Vi erbjuder även;
  • tillgång till ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor,
  • frihet och möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet inom Kluster Norr,
  • en spännande mix av klientuppdrag,
  • stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling,
  • en miljö där alla delar med sig av sina erfarenheter och kompetenser,
Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet genom arbete med såväl stora som små och medelstora bolag i olika branscher. Utöver att vara med och driva din egen utveckling så ges du som senior medarbetare även möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet. Det innebär att du till exempel får ansvar för mer juniora kollegor och deras klientleveranser parallellt med dina egna klientuppdrag. Du får driva och utveckla våra befintliga klientrelationer och aktivt arbeta med försäljningsarbetet genom att upprätta nya affärsrelationer. Du får även vara med och utveckla morgondagens innovativa och moderna revisionstjänster på en starkt föränderlig marknad. Som medarbetare hos Deloitte är du en del av världens största konsult- och revisionsnätverk.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomexamen och mellan 3-6 års erfarenhet av arbete med revision. Du får gärna vara auktoriserad revisor. Du har intresse för att jobba med revision och rådgivning till såväl stora som små bolag, både privatägda och publika bolag. Du har en stark drivkraft, ledaregenskaper och samarbetar bra med dina kollegor. Du tycker om att påverka din egen arbetssituation och tar ansvar för din egen utveckling. Du brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga, ett affärsmässigt tänkande samt förmåga att etablera förtroendefulla kontakter. Du är även öppen för förändring och att hitta nya innovativa lösningar.

Om verksamheten

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Johnson på Human Resources, telefon 070 080 29 63 eller mjohnson5@deloitte.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (17 dagar kvar)