Vi söker seniora redovisningskonsulter!

Vi söker seniora redovisningskonsulter!

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team med branschens mest nöjda klienter och ingå i världens största konsult– och revisionsnätverk? Vi söker just nu redovisningskonsulter och seniora redovisningskonsulter till vårt kontor i Sundsvall. På kontoret i Sundsvall kommer du att trivas! I helt nybyggda lokaler arbetar vi idag ca 15 personer med en hög ambition om tillväxt på såväl lokal som regional marknad. Vi stöttar även kollegor över hela Sverige och bidrar till utvecklingen av redovisning på nationell nivå. Vi levererar tjänster inom redovisning, skatt, revision och lön. Vi har högt i tak, arbetar tillsammans i team för att utveckla såväl oss själva som kunden.

Vi är ett härligt gäng som ser en glädje i varandras utveckling och nu vill vi förstärka vårt redovisningsteam med en eller flera intresserade och ambitiösa kollegor – där du stora möjligheter att utvecklas! Du kommer snabbt att erhålla en bred erfarenhet från såväl små som medelstora bolag i många olika branscher. Vi ser flera utvecklingsspår som din karriär kan ta och vi förutsätter att du redan kan redovisning från grunden och är en person som vill växa, ta större ansvar och utvecklas till en senior, kommunikativ affärsdriven konsult, där du har eget kundansvar. 

Vi söker individer för flera utvecklingsspår som givetvis kan kombineras…
Vi har flertalet förfrågningar från kunder som vill kompetens förstärka sina egna team med att komplettera med kortare interima uppdrag. I dessa uppdrag skulle du arbeta ute hos kunden på hel eller deltid på vecko, månad eller kanske kvartals basis, upp till ca 6 månader. Det här ger dig goda möjligheter att få utvecklas i en mängd olika roller, på olika bolag i olika branscher och du kommer snabbt växa i din yrkesroll. Kanske antar du en controllerroll, kompletterar kunden i bokslutssäsong, stöttar som ekonom i ett redovisningsteam eller i ett implementeringsprojekt. Kanske gör du två interima uppdrag för att sedan stötta kontoret under dess högsäsong och därefter gå ut i nytt interim uppdrag igen. Givetvis finns kontoret hela tiden där som en självklar stöttning och du är en spännande satsning i en utvidgad affärsinriktning för kontoret.

I rollen som redovisningskonsult (ev senior) är din primära roll är att agera kundansvarig för våra kunder där du ansvarar för att vi i realtid levererar en digital och korrekt redovisning till våra kunder. Du bygger relationer med kunden, ger råd i vardagen och säkerställer att du och dina kunder går starka in i framtiden. Du säkerställer rapportering, genomför bokslut och deklarationsuppdrag och tar ansvar för såväl del leveranser som komplett kundansvar. Beroende på hur senior du är, kommer du kunna arbeta med bokslut och skattefrågor på K2 eller K3 nivå, med rådgivning mot ägare och dess skatteperspektiv. Du kommer erbjudas att leda små eller större redovisningsuppdrag och det ingår stöttning och handledning av juniora medarbetare avseende löpande bokföring, avstämningar och förberedelser för bokslut. Du kommer att arbeta med olika juniora medarbetare för att tillsammans med dessa uppnå en optimerad digital process för varje klient. Det är därför mycket viktigt att du står för laganda, är lyhörd och flexibel. Du förutsätts också ha ett genuint intresse av människor, agerar professionellt och i din roll som redovisningskonsult är viktigt att du har stor samarbetsförmåga och är prestigelös.

Vi söker
Dig som känner att du har ett driv, en nyfikenhet, en önskan om utveckling – du söker en mer spännande och flexibel arbetssituation med många utmanande frågeställningar. Du har sannolikt har en YH utbildning i ekonomi i kombination med några års erfarenhet, alternativt så har du en ekonomiexamen från ett universitet. I båda fallen ser vi gärna att du i tidigare yrkesroller innehaft en roll där du lett juniora medarbetare och / eller självständigt tidigare innehaft ansvar för kunder. Det är meriterande om du har något år av arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå och/eller från arbete inom någon ekonomifunktion.

Vi erbjuder
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Hos oss får du jobba i framkant med de mest intressanta klienterna, i komplexa uppdrag, sammansatt av ett team av kollegor som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Fördelar som vi kollegor på Deloitte Sundsvall ofta lyfter avseende vårt kontor, är att här arbetar vi på riktigt tillsammans, där varje individ utifrån egna förutsättningar får skräddarsydda lösningar för sin utveckling. I vårt team alla är värdefulla individer där vi alla ser att gruppen är viktig. Här finns det plats för alla utvecklas fortare och bli bredare. Vår utveckling och tillväxt går stadigt uppåt vilket gör att vi nu ser fram emot att erbjuda rätt person ett fantastiskt team där vi vill att alla ska utvecklas, digitaliserat och klientorienterat.

Ansökan
Annonsen kommer vara öppen till den 30 september, men vi kommer löpande hålla intervjuer och rekryterar efter såväl behov som utifrån vilka ansökningar som kommer in. Vänligen observera att rekryteringsarbetet kan komma att ta lite längre tid än normalt då det är sommarsemestrar, men ju förr du söker, desto snabbare kan du komma att få ett erbjudande om att ansluta dig till vårt team! Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsbetyg.
.
Frågor
Vid eventuella frågor gällande ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Sofia Elgstedt på HR på mejl selgstedt@deloitte.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Lizze-Lott Bergman, 0730 75 38 88.
.
Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
 
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.