Erfarna lönespecialister sökes till Deloitte i Sundsvall

Erfarna lönespecialister sökes till Deloitte i Sundsvall

Arbetar du som lönespecialist och vill utvecklas till nästa nivå inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk? Värdesätter du omväxling i arbetet och gillar kontakt med kunder och kollegor? Då ska du komma till Deloitte! Här ingår du i ett sammansvetsat och glatt team som arbetar med tjänster inom hela löneprocessen.

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder att utveckla sin lönefunktion efter kundens specifika behov och förutsättningar. Vi beräknar rätt lön och ersättningar för den anställde och tillser korrekta underlag för bolagets redovisning av personalkostnader. Vi bistår våra kunder med att säkerställa att lönerna är korrekt gentemot regelverket och vi är en naturlig samarbetspartner i kontakten med myndigheter, branschorganisationer och pensionsbolag. Vi arbetar kunder i varierade branscher och i alla storlekar, små, stora och börsnoterade företag. Kunderna finns givetvis i länet men många av dem finns runt om i Sverige och även utomlands.

Vi söker

Vi söker dig som är en erfaren lönespecialist. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta konsultativt samt om du har systemkunskaper i Agda PS och Hogia Lön+.

Vi erbjuder

I vår företagskultur är det självklart att man delar med sig av sin kunskap, att man månar om varandra, hjälps åt i leverans till kund och inte minst har kul tillsammans. Vår omfattande kundportfölj, våra coachande kollegor samt tillgången till vårt nationella och globala nätverk ger dig stor möjlighet i att utveckla dig själv och vår verksamhet. Kontoret i Sundsvall är i en expansiv fas med en fin gemenskap inom våra tre tjänsteområden revison, redovisning och lön. Under hösten kommer vi flytta till nya lokaler för att ytterligare möjliggöra vår fortsatta expansion. Vill du vara med på vår resa, är du en framtida kollega till oss? I så fall lovar vi dig en utvecklande, vänskaplig och satsande organisation där du får chansen att utveckla din kompetens till nästa nivå.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV, betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsintyg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunilla Holmgren telefon, 075 - 246 46 32 eller Birgitta Israelsson, telefon 070- 269 78 40. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Maria Gabrielsson på Human Resources, telefon 073-397 11 48.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också