DeLaval söker säljare!

DeLaval söker säljare!

Vi söker en säljare med arbetsdistrikt i Norrland och Dalarna
Har du ett genuint intresse av försäljning och lantbruksbranschen? Vill du arbeta i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör? Sök då denna tjänst omgående!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker nu en säljare med ett intresse av försäljning och lantbruksbranschen till vårt distrikt i Norrland och Dalarna. I denna roll arbetar du som säljare och besöker våra återförsäljande butiker som säljer DeLaval butiksvaror. Du ger utbildning till butikspersonalen och säkerställer att DeLavals sortiment hålls aktuellt och komplett. Du är en återkommande kontaktperson som bygger relationer med dina butiker och blir ett uppskattat stöd som har den kunskap som behövs om DeLavals produkter.

Tjänsten innefattar en uppsökande verksamhet för att skapa nya kontakter med blivande kunder. En stor kundgrupp du möter är mjölkproducenter. Utifrån kundens behov och önskemål presenterar du lösningar.

Arbetet som säljare är ansvarsfullt och självständigt och du planerar, utvecklar och driver arbetet i ditt distrikt. Du har stöd av den gedigna kompetens som finns i vår fältorganisation och back-office.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas och trivas i rollen

Har du:
  • Gymnasie- eller Lantbruksutbildning
  • Erfarenhet eller intresse av försäljning
  • Viljan att träffa kunder och att bygga relationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskap eller erfarenhet av lantbruk
Är du:
  • Initiativtagande med starkt eget driv
  • Affärs- och resultatorienterad
  • Strukturerad med förmåga att planera och prioritera
  • Kommunikativ
  • Duktig på att bygga långsiktiga relationer
Vi erbjuder dig
Du har i rollen som säljare på DeLaval möjligheter att påverka Sveriges lantbrukares framtid och ekonomi – du kan göra skillnad! Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete i en trivsam och öppen företagskultur som präglas av god gemenskap och en passion för vad vi gör. Rollen som säljare på DeLaval kan erbjuda utmaning både för någon i början av karriären såväl som för någon med lång erfarenhet inom försäljning och lantbruk.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor med hemmet som utgångspunkt. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Vi ser gärna att du bor längs Norrlandskusten, från Sundsvall upp till Umeå.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan på www.delavalcorporate.comUrval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 april 2021.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Ingemansson på telefon: 070-624 1508

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mats Ingemansson
Telefon 070-624 1508
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om DeLaval
Vår vision är att möjliggöra hållbar livsmedelsproduktion. Som ett företag som bygger på innovation arbetar vi ständigt med att hitta sätt att hjälpa våra kunder, mjölkproducenter, att göra mer med mindre genom att tillhandahålla världsledande mjölkningsutrustning och lösningar.

Idag har DeLaval cirka 4500 passionerade yrkesverksamma som verkar på mer än 100 marknader runt om i världen. DeLaval är en del av Tetra Laval-gruppen. Läs mer på www.delavalcorporate.com