Account Manager Well till DS Smith Norrland

Account Manager Well till DS Smith Norrland

Account Manager Well till DS SMith i Norrland

Säljare som inte vill "sälja"

Vårt affärsupplägg bygger på personlig försäljning, och med personlig menar vi mer än du kanske anar. Det är nämligen din egen personlighet som dagligen kommer att sättas på prov. Din förmåga att sätta dig in i kundens verklighet. Viljan att lyssna och förstå på ett sätt som leder till kreativa förpackningslösningar. Ofta i nära samarbete med ett team av egna medarbetare med olika specialkompetens.

Med en sådan personlighet kommer du att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Lyckas du fullt ut kan du snart kalla dig Kundens Personliga Förpackningsstrateg, det är nämligen precis det du blir då. Du skapar goda affärer - utan att egentligen sälja.

För att lyckas fullt ut behöver du förmågan att se möjligheter, där bättre lösningar underlättar kundens vardag. Du är den som väcker viktiga frågor. Den som levererar kloka svar. Den som är uthållig och jobbar målmedvetet och strukturerat, och skapar goda ekonomiska resultat. Våra kunder i detta distrikt finns i den norra delen av Sverige - från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Din placeringsort är Mariestad, men då distriktet är stort och långt från Mariestad så utgår man med fördel från sin bostad någonstans i den geografi man verkar i.

Om beskrivningen stämmer på dig, så är du redan välbekant med komplex försäljning. Och har säkert en del framgångar att berätta om. Vilket du förstås gör lika bra på engelska som på svenska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningsprocess
Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

I den här rekryteringen samarbetar DS Smith med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se eller 0736-847707.

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer som en del av urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
DS Smith, AM, Account Manager, Kundvård, Sundsvall, Kiruna, Förpackningsstrateg, försäljning, Service, Kundservice
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.