LV montör sökes till Däckia i Sundsvall

LV montör sökes till Däckia i Sundsvall

Vi söker nu en driven och självgående montör för LV-sidan till vår verkstad i Sundsvall. Verkstaden arbetar med både tunga och lätta fordon och du ingår i ett team med mycket kompetenta medarbetare. Här får du en nyckelroll i ett mindre team och goda möjligheter att påverka och vara en del av verksamheten.

Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon söker vi dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon såsom lastbilar, buss, entreprenad, lantbruk mm. Viss jourverksamhet ingår också i tjänsten.

Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera förekommer en del övertid, framför allt i högsäsong. Vi ser gärna att du är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla. Tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar du verkstaden på ett lönsamt sätt.

Vi söker dig som:
  • har gymnasiekompetens eller motsvarande från fordonsteknisk linje
  • har erfarenhet som däckmontör
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
  • har B och C-körkort, köra servicebil ingår i tjänsten, både lätt och tung bil med kran
Då du kommer att arbeta i en flexibel arbetsmiljö med högt tempo ser vi att du är en stresstålig, positiv och högpresterande person. Du har god datorvana, lätt för att lära samt är van vid att ta mycket ansvar. Både B och C-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av personvagnar, lastvagnar som entreprenad.

Vill du veta mer? Kontakta Ulf Ehrnholm, platschef, tel. 0730-744137. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se senast den 10 mars 2020.
Mer info
Kontaktperson Ulf Ehrnholm
Telefon 0730-744137
Email Mejla Ulf Ehrnholm
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dackia.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 99
Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.
Däckia AB ägs sedan juni år 2012 av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer.


Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.