LV-montör sökes till Däckia Sundsvall

LV-montör sökes till Däckia Sundsvall

LV montör sökes till Däckia i Sundsvall

Vi söker nu en driven och självgående montör för LV-sidan till vår verkstad i Sundsvall. Verkstaden arbetar med både tunga och lätta fordon och du ingår i ett team med mycket kompetenta medarbetare. Här får du en nyckelroll i ett mindre team och goda möjligheter att påverka och vara en del av verksamheten.

Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon söker vi dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon såsom lastbilar, buss, entreprenad, lantbruk mm. Viss jourverksamhet ingår också i tjänsten.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Du ansvarar för att jobbet blir säkert och riktigt utfört. Tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar du verkstaden på ett lönsamt sätt.

Vi söker dig som:
  • har gymnasiekompetens eller motsvarande från fordonsteknisk linje
  • har erfarenhet som däckmontör
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
  • är noggrann och initiativrik
  • har B-körkort och C-körkort
Då du kommer att arbeta i en flexibel arbetsmiljö med högt tempo ser vi att du är en stresstålig, positiv och högpresterande person. Du har god datorvana, lätt för att lära samt är van vid att ta mycket ansvar. Både B och C-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.
Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av personvagnar, lastvagnar som entreprenad.

Vill du veta mer? Kontakta Ulf Ehrnholm, platschef, tel. 0730-744137. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se senast den 26 mars 2019.
Mer info
Kontaktperson Ulf Ehrnholm
Telefon 0730744137
Email Mejla Ulf Ehrnholm
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (5 dagar kvar)