Ekonomistudent till kvalificerat extrajobb

Ekonomistudent till kvalificerat extrajobb

Här har du som ekonomistudent möjlighet att arbeta med arbetsuppgifter som sedan kommer vara meriterande för dig efter avslutade studier. Tjänsten omfattar ungefär en dag i veckan vilket gör att det är lätt att kombinera med dina studier och möjlighet till sommarjobb finns. För rätt person kan heltid komma att bli aktuellt längre fram vilket kan vara ditt första ekonomiarbete efter avslutade studier.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Cuprums räkning en student som ska arbeta extra hos Cuprum. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cuprum. Professionals Nord har goda möjligheter att vara en viktig karriärpartner för dig under studierna men också när du är färdig och söker ditt drömjobb.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cuprums önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Cuprum är ett mindre företag vilket gör att alla kollegor har en viktig roll för att lyfta företaget framåt i den stora satsning de nu genomför. Deras kontor ligger i Birsta utanför Sundsvall som du kommer att utgå ifrån. Som ekonomiadministratör på Cuprum kommer du få hjälpa till med kontering, löpande bokföring, kvittoredovisning, fakturering som grund men har även själv möjlighet att vara med och påverka innehållet i tjänsten utifrån dina kunskaper och ambitioner.

Vi söker dig som

Har minst ett och ett halvt år kvar av dina studier, gärna inom ekonomi. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och såklart trevlig att ha att göra med ?? Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Cuprum Recycling leds idag av son och far Perman tillsammans med ett dedikerat team av säljare, logistiker och tekniker som är engagerade i att bygga starka, långsiktiga relationer med våra leverantörer och kunder. Som ett privat, lokal ägt företag har vi haft möjlighet att växa och expandera våra tjänster globalt. Från den minsta transaktionen till den största kan våra kunder idag vara övertygade om att Cuprum Recycling kommer att erbjuda personlig och branschledande service. Läs mer om oss på: https://www.cuprumrecycling.com/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.