Innesäljare till Cramo

Innesäljare till Cramo

Har du ett intresse för maskiner och teknik samt tycker om att träffa kunder? Eller har du kanske erfarenhet från byggbranschen eller industrin och vill byta arbete? Perfekt, då skall du söka tjänsten som innesäljare hos Cramo där det finns goda möjligheter till utveckling.

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo under 9 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Cramo är ledande inom maskinuthyrningsbranschen i Europa och den kompletta leverantören när det kommer till uthyrning av maskiner och verktyg till små och stora företag.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos Cramo kommer du att ha trevliga och varma kollegor. Cramo satsar på sina medarbetare och ser gärna att du blir långvarig hos dem då goda möjligheter finns till utveckling. Som innesäljare ingår du i ett mindre team där du sköter dina arbetsuppgifter självständigt. Arbetet består till stor del av att hantera inkommande samtal och beställningar där du vägleder kunden att göra en komplett beställning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hyra ut maskiner
  • Inköp, påfyllning och lagerföring samt kontering av fakturor
  • Boka och samordna transport
  • Ge råd och instruktioner vid utlämning
  • Kundservice via telefon och i butik
  • Försäljning och merförsäljning
Vi söker dig som

Brinner för att serva och hjälpa kunder att hitta rätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, gärna en mindre firma där du haft varierade sysslor och sett vilka maskiner som kan behövas. Detta för att lättare kunna guida kunderna vid uthyrning. Det är vidare meriterande om du har arbetslivserfarenhet av försäljning eller har utbildning/arbetslivserfarenhet av fordonsteknik. Du kommer att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap så god telefonvana är också fördelaktigt. För att utföra ditt arbete behöver du ha körkort B.
Som person är du serviceinriktad och gör gärna det lilla extra för kunden där du har ett intresse för hela processen. Vidare är du en glad och intresserad person som tar alla chanser att utvecklas. Är du duktig på att motivera och leda andra finns det dessutom goda chanser för vidare utvecklingsmöjligheter.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren, 073-800 37 77

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit banbrytande inom uthyrningsbranschen.
Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill de vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder. Cramo är ledande i Europa och är idag verksam i 15 länder med fokus på affärsetik och hållbarhet.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.