Gruppchef inom El och Klimat till Byggetablering i region Mitt och Nord

Gruppchef inom El och Klimat till Byggetablering i region Mitt och Nord

Nu söker vi en Gruppchef inom El och Klimat till Byggetablering i region Mitt och Nord. Som Gruppchef El och Klimat ansvarar du för att våra kunder har rätt produkter under hela byggprocessen när det kommer till tillfällig el och värme samt id 06. Har du bakgrund som elektriker samt goda ledarskapserfarenheter, då kan detta vara rätt roll för dig!

Din roll

Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst där du kommer ha personalansvar för ett team om 8-10 personer. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att leverera rätt produkter till våra kunder i region Mitt och Nord som sträcker sig från Östergötland till Norrbotten. Som Gruppchef El och Klimat kommer du att vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter våra kunders behov. Du har även en viktig roll när det kommer till att stötta och supportera våra säljare, då ni tillsammans arbetar med våra lokala kunder. Vidare planerar och dimensionerar du tillfälliga elanläggningar för att våra kunder ska få den bästa lösningen.

Placering för tjänsten är någon ort i mellan Sverige och du rapporterar till Distriktschef Byggetablering.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi tror att du som söker är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet av elektrikeryrket, gärna med bakgrund som industrielektriker. Du har tidigare arbetat i en arbetsledande roll och innehar auktorisation som elinstallatör AL (tidigare benämnt allmän behörighet lågspänning ABL). Har du kunskaper inom värme, avfuktning och uttorkningsprodukter ses detta som meriterande. Du talar samt skriver obehindrat på såväl svenska som engelska, övriga språk ses som meriterande. Vi ser att du är en van användare av systemstöd. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

För att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare att lyckas i sitt arbete. Du är inspirerande, coachande och en förebild för dina medarbetare. Vi ser vidare att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål. Du är en strukturerad person och planerar dina arbetsdagar på ett självständigt sätt. Vi ser gärna att du har god kännedom om Cramos produkter och vet i vilket syfte de används för av våra kunder.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-11-20. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Stefan Brink 072-701 68 47.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.