Gruppchef Bod

Gruppchef Bod

Vi söker nu en kundfokuserad Gruppchef till Byggetablering i Sundsvall med ansvar för produktområde bod.

Som Gruppchef erbjuder vi dig en varierad tjänst med personalansvar för cirka 10 medarbetare. Du är en engagerad ledare med vilja att utveckla och driva ditt team framåt. Det dagliga arbetet består till stor del av att leda och fördela resurser, fakturahantering samt kontakt med våra kunder och leverantörer.

Tillsammans med Distriktschef och regionala säljare arbetar du med att driva och utveckla affären inom ditt produktområde för att stärka Cramo på den lokala marknaden.

I rollen som Gruppchef ingår bland annat:
  • Planera och samordna leveranser, montage, installationer och avetableringar.
  • Hålla en attraktiv och rätt dimensionerad bodpark enligt fastställt sortiment.
  • Planera reparationer och underhållsarbeten.
  • Upphandla underentreprenörer oh samarbetspartners.
  • Budget och resultatansvar.
  • Proaktivt förbättra rutiner och arbetssätt.
Vem är du?

Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning och god systemvana. B-körkort är ett krav. Du bör ha erfarenhet av försäljning och marknadsföring från branschnära verksamhet. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som person är du praktiskt lagd och du drivs av att göra affärer, ge god service och vill se resultat. Du är positiv och utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.
Mer info
Kontaktperson Niclas Westerberg
Telefon 070-325 56 81
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.