Mekaniker - Sundsvall

Mekaniker - Sundsvall

Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att lösa problem och ser sig själv som en händig mekaniker. Vi tror att du vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda till Cramo. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot dina egna, teamets och på så sätt även Cramos mål.

I ditt arbete som Mekaniker kommer du mestadels arbeta på vår verkstad i Sundsvall, men arbete förekommer även på närliggande depåer samt ute hos kund. Du kommer att ha ett varierat arbetet och arbeta både självständigt och i grupp. De maskingrupper du kommer att arbeta med är anläggningsmaskiner och liftar. Du kommer att utföra både mindre och större reparationer samt göra bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs.

Du startar din dag på vår verkstad i Sundsvall och ditt arbetsområde innefattar Sundsvall med omnejd.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av elektronik & hydraulik på liknande produkter eller att du har erfarenhet ifrån annan verkstadsmiljö exempelvis fordonsbranschen och har erfarenhet av reparationer och felsökning. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.
  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
  • Utökad B behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande.
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske i januari. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Kontaktperson: Verkstadschef Per Carlsson, 070-3295896

Urval och intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Per Carlsson
Telefon 0703295896
Område Sundsvall
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.