Resande Servicetekniker med placering i Sundsvall

Resande Servicetekniker med placering i Sundsvall

Resande Servicetekniker med placering i Sundsvall

Coromatic är marknadsledande i Norden inom business continuity och robust verksamhetskritisk infrastruktur. Vi tryggar kundernas tillgång till verksamhetskritisk information genom att erbjuda robust fysisk infrastruktur avseende IT, internet, säkerhet och kraftförsörjning.

Vi söker nu en ny medarbetare inom området Service med placering i Sundsvall.

Som Resande Servicetekniker blir du en viktig del av teamet som arbetar med avtal och akutservice samt driftsättning och viss installation inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft. Du är noggrann och självgående, strukturerad, och har god administrativ förmåga. Du ska minst ha el-teknisk utbildning på gymnasienivå och gärna dokumenterad erfarenhet från något av områdena UPS, reservkraft, likriktaranläggningar, el fördelningar och ställverk. Vi tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Arbetet med driftsättning och felsökning av våra produkter utförs med dator som verktyg, vilket du skall ha vana av. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.
Du måste ha körkort för att kunna ta dig till våra kunder som finns på olika platser i Sverige. Resor med övernattning förekommer, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service. Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att ansöka till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik.

På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.
En stor del av våra arbeten utförs i komplexa el anläggningar.

Önskad utbildning och arbetslivserfarenhet:
  • Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning
  • God datorvana
  • RKA "Reservkraft"
  • UPS
  • El-fördelning

Meriterande
  • Behörighet för el
  • Behörighet för tungt släp
  • Kunskaper om dieselmotorer
  • Kunskaper om generatorer
  • Kunskaper inom pneumatik och hydraulik

Ansökningsdag och kontakt
Senaste dag för ansökan är 2018-06-30, urval görs löpande.
Ansökan skickas till: mattias.blomberg@coromatic.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coromatic.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Coromatic
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.
Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.