Regionchef Lokalvård hos Coor

Regionchef Lokalvård hos Coor

Vill du vara med och skapa framtidens modernaste lokalvårdsleverans i mellersta Norrland? Vi söker nu en driven och självständig ledare som vill utveckla team och verksamhet inom lokalvård med utgångspunkt i Sundsvall.

Om tjänsten
I denna roll har du frihet under ansvar där dina arbetsuppgifter kan komma att variera. Som regionchef ansvarar du för dina medarbetare inom regionen, kundrelationer och ekonomiskt resultatansvar. Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:
  • Leda regionens verksamhet mot uppställda mål
  • Utveckla relationer med befintliga och nya kundkontakter
  • Månatlig uppföljning av ekonomiska resultat mot prognos/budget/kassaflöde
  • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
  • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer
  • Vara en förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen
Du rapporterar till kontraktschefen för lokalvård och ingår i kontraktets ledningsgrupp.

Vår kandidat
Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning, meriterande om du dessutom har en högre utbildning. Du har erfarenhet av ledande befattningar och gärna inom servicebranschen. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift, och det är meriterande om du kan fler språk. Du bör ha datorvana från Officepaketet och då resor förekommer i tjänsten krävs det att du innehar körkort, samt om det behövs kan vara nära de kontor och orter som du ansvarar för.

Personliga egenskaper
Som person drivs du av möjligheten till att både kunna påverka din arbetsplats och av de framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi dessutom att du präglas av en stark drivkraft, självständighet och ett strukturerat arbetssätt. Du utmärks av en stark affärsmässighet och trivs i en säljande roll. Som ledare har du en stor förmåga att leda genom andra, att bygga starka team och utveckla dina medarbetare. Du föregår med gott exempel och är en ledare som ger energi till ditt team för att nå satta mål.

Vi erbjuder
Som regionchef hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontraktschef Karin Lundgren karin.lundgren@coor.com eller 070-2650378. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.