Contrado söker Redovisningskonsulter till kontoren i Sundsvall och Bergsjö

Contrado söker Redovisningskonsulter till kontoren i Sundsvall och Bergsjö

Information om tjänsten

Har du tidigare arbetat med, eller
studerat ekonomi? Längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult?
Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor i Sundsvall, Sollefteå, Östersund, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Bergsjö, Uppsala och Kalmar. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Det finns möjligheter att på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar.
Redovisningssystemet som används är Briljant samt Fortnox och bokslutssystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Vi söker dig som:

Har en ekonomiutbildning antingen från gymnasiet eller universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Contrado. För att komma in i rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann, driven samt ha ett sinne för siffror.

Övrigt

Ansökan tas emot via mail: info@contrado.se

Skicka in CV samt personligt brev och döp mailet till "Redovisningskonsult"

Omfattning: Heltid, 38 timmar
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Mer info
Email Mejla Contrado Redovisning AB
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.contrado.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2020 (33 dagar kvar)