Förskollärare till idyllisk förskola!

Förskollärare till idyllisk förskola!

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare får du jobba med pedagogisk verksamhet fullt ut. Det är bra förutsättningar med en fin lärmiljö med skogen och naturen inpå knutarna som inspirerar till lek och lärande. En unik möjlighet att få utvecklas som pedagog i en gynnsam miljö där barnen får en god grund att lyckas i framtiden. Tjänsten är på 100procent och friskvårdsbidrag utgår med 1800kr/år.

Din profil

Du är utbildad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar. Du har barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra pedagogiken utifrån läroplanen driver dig framåt i din egna utveckling. Du trivs i en liten organisation där man samarbetar med arbetskamrater och föräldrar. Föreningsvana är en merit. Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Annelie Hamrin tfn: 073-351 27 09
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Annelie Hamrin
Telefon 0733512709
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förskolan ligger idylliskt med naturen inpå knutarna. Det är fantastiska förutsättningar för att erbjuda en fin verksamhet med lekplats, idrottsanläggningen och naturen som inslag i lek och lärande. Förskolan drivs som ett väl fungerande föräldrakooperativ Föräldrarna har jour så att personalen kan planera tillsammans. Rollerna i organisationen är tydliga och det är nära till beslut.
Förskolan består av runt 20-25 barn och personalen arbetar aktivt som "medupptäckare" med barnen i leken. Det är nära till ishall, skola, kyrka och ett samarbete med närliggande bondgård. Egen kock som lagar näringsriktig och närodlad mat finns i köket vilket gör att barnen kan vara delaktiga i kretsloppet. Denna fina förskola innebär att du får en fantastisk möjlighet att utveckla verksamheten med engagerade arbetskamrater.