Student som kan matematik

Student som kan matematik

Om företaget

Vi söker för en gymnasieskolas räkning en lärarstudent, en student inom naturvetenskapligt program på universitetet eller en lärare med annat uppdrag i botten som vill arbeta extra inom matematik. Skolan är belägen centralt i Sundsvall och all undervisning sker på plats. Hit tar du dig enkelt både med tåg och buss.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i matematik på gymnasial nivå. Eleverna i grupperna läser kursen matematik 4 på ett naturvetenskapligt program. Undervisningen sker dagtid, två halvdagar per vecka. Även stödverksamhet för elever i matematik kan bli aktuellt i tjänsten, och omfattningen då bli något större.

Din profil

Vi söker dig som har ämneskunskaper i matematik på gymnasial nivå, du behöver ha kunskap som möjliggör för dig att undervisa i kursen matematik 4 (MATMAT04). Vi ser gärna att du är lärarstudent och har valt ämnet matematik alternativt studerande vid annat program på universitetesnivå med inrikting mot naturvetenskap eller liknande. Även sökande med rätt ämneskompetens från annan utbildning/bakgrund är välkommen att söka!

Stöd från lärarkollegor finns samt en grundplanering, så i huvudsak är det dina ämneskunskaper samt din förmåga att undervisa och möta elevengruppen som är av vikt. Erfarenhet av undervisning eller uppdrag där du varit ledare för ungdomar är meriterande.

Det här uppdraget kan med fördel kombineras med pågående studier eller annat arbete.

Starten på uppdraget är slutet av augusti 2020 och löper höstterminen ut. Intervjuer kommer att ske direkt efter sommarledigheterna (i början av augusti). Har du frågor innan dess är du välkommen att skriva till skolbemanning@clwork.se, annars hör vi av oss till dig när du skickat in din ansökan och vi är åter!

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se