Dina arbetsuppgifter

Hos oss på Clockwork i Sundsvall har vi lärarvikarier med olika bakgrund och erfarenhet och deras uppdrag är olika i både utformning och längd.

Du som är lärarstudent kan ha längre uppdrag som sträcker sig från några veckor, till en termin eller ett helt läsår. Det handlar i regel om att täcka upp för ordinarie lärare, ibland med överlämnad planering för undervisningen och ibland behöver du planera undervisningen själv. Samma sak gäller för dig som är pensionerad lärare men som önskar att fortsätta arbeta inom skolan.

Du som inte studerar till lärare, men går i tankar om att göra det, och har erfarenheter som kan kopplas till läraruppdraget kan ha kortare uppdrag hos oss. Då rör det sig om att täcka upp för en lärare under enskilda dagar till någon vecka. Då finns i regel en planering och ditt uppdrag blir att hålla i undervisningen eller att finnas med som en resurs i klassrummet.

Vårt område sträcker sig över hela Västernorrlands län, men vi finns även på fler orter. Som lärare på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter.

Din profil

Vi söker dig som är lärarstudent inom grundskola eller gymnasium och ser fördelarna med att vara ute och arbeta inom den pedagogiska världen parallellt med dina lärarstudier. Du får gärna ha erfarenhet av undervisning och vara insatt i styrdokumenten för respektive skolform. Du som söker är flexibel, driven och vill hela tiden utvecklas för att lära dig nya saker som du kan ha användning av i ditt framtida yrke. Elevernas lärande är i fokus och du arbetar på ett kreativt sätt för att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang. Du har lätt att anpassa dig och din undervisning utefter elever med olika förutsättningar och bakgrund.

Vi söker också dig som har erfarenheter som ligger nära läraruppdraget. Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom skolan. Du har erfarenhet inom skola eller av att arbeta med barn och ungdomar, till exempel som ungdomsledare eller tränare. Du har kanske inte påbörjat dina lärarstudier ännu, men går i de tankarna, eller läser någon annan utbildning som ger dig färdigheter som passar inom ramen för skolans uppdrag. Dina viktigaste egenskaper är att du är välplanerad, lösningsfokuserad och ansvarsfull. Att möta elever med olika förutsättningar är dessutom inget problem för dig.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Besök oss gärna på:
facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Emma Brandström
Telefon 073-3512748
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se