Korttidsvikarier

Korttidsvikarier

Om företaget

Vår samarbetsskola är en grundskola, år F-9 som integrerar idrott och hälsa som en naturlig del i elevernas skoldag och ser det som en av sina främsta framgångsfaktorer. Skolan finns på flera orter runt om i landet och de arbetar målinriktat med kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Skolans pedagogiska grundtanke är att idrott i kombination med ett pedagogiskt arbetssätt lägger grunden för en optimerad kunskapsutveckling hos eleven.

Dina arbetsuppgifter

Det kommer finnas möjlighet att vikariera för ordinarie lärare i grundskolans alla ämnen och år. Du kommer, utifrån dina tidigare erfarenheter få möjlighet att vikariera i de ämnen och år som passar dig. Även fritidsverksamhet kan vara aktuellt så beskriv gärna i ditt personliga brev var du passar bäst.

Din profil

Vi ser gärna att du är behörig lärare i grundskolan, studerar till lärare eller har erfarenhet av att arbeta i skolan. Utöver det är det meriterande om du har någon form av idrottsbakgrund och delar skolans grundvärderingar och syn på kunskap.

Vi intervjuar digitalt löpande, förbered dig genom att beställa utdrag ur belastningsregistret. Hör av dig vid frågor.

Sök tjänsten på www.clockworkpersonal.se

Besök oss på www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Elin Sanfridsson
Telefon 073-351 27 68
Område Sundsvall
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se