Säljare för kommande uppdrag

Säljare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Är det dags för dig att ta ditt nästa steg i din säljkarriär? Vi söker dig som har ett starkt eget driv och trivs som fisken i vattnet i säljarrollen. Det krävs att du gillar att jobba självständigt och ständigt vill leverera resultat. Är du redo att sätta igång? Sök redan idag! Den här annonsen är inte för något specifikt uppdrag utan vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill arbeta med och utvecklas inom försäljning inför framtida tjänster.

I rollen som säljare är det vanligt förekommande att du arbetar mycket självständigt där du planerar dina egna dagar. Du kan komma att arbeta både med befintliga kunder där du fortsätter att utveckla affären samt bearbetar nya kunder för att växa.

Vi söker därför dig som:
  • Är van att bemöta kunder, hantera avtal och jobba mot tydliga mål.
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning (tex butik, innesäljare/utesäljare eller liknande erfarenhet).
  • Har B-körkort samt egen bil.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.
Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du har ett starkt eget driv, samtidigt som du arbetar självständigt mot uppsatta mål. Du trivs i en tävlingsinriktad miljö och har en vinnarskalle likväl som du har en mycket god förmåga att läsa av kunders behov och förväntningar. Du är också en hejare på att bygga upp nya och långvariga samarbeten - alla kunder är lika viktiga för dig. Vi tror att du har en stark social förmåga och tycker att försäljning är det roligaste med ett jobb!

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Isabelle Sandström på 070 - 821 53 17 eller isabelle.sandstrom@clwork.se

Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.
Mer info
Kontaktperson Isabelle Sandström
Telefon 070-821 53 17
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se