Montörer för kommande uppdrag

Montörer för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu duktiga montörer som är redo för nya utmaningar. Är du genuint intresserad av maskiner och teknik? Känner du att du vill prova på något nytt? Perfekt! Då kan det vara dig vi söker! Vi vill komma i kontakt med dig för kommande uppdrag hos våra kunder då många efterfrågar denna kompetens idag.
Du kommer att bli anställd av Clockwork som konsult till att börja med, därefter finns det möjlighet att bli anställd direkt hos företaget.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara att utifrån ritningar montera olika de olika produkterna som kunder tillhandahåller. I rollen kommer du även att få lösa diverse tekniska utmaningar och problem som kan uppstå. Du kontrollerar löpande att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete med dina arbetskollegor så hjälps ni åt för att klara våra kunders krav på leveranssäkerhet och kvalité.

Din profil

Vi lägger stor vikt på att du är en person som har lätt för att samarbeta, är praktiskt lagd och trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo. För att trivas som bäst i rollen tror vi att du är vid god fysik och kanske har du gått ett praktiskt program på gymnasiet, till exempel industriteknisk linje.
Vidare är du noggrann som person och är kvalitetsmedveten.

Ansökan

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Isabelle Sandström på 070 - 821 53 17 eller isabelle.sandstrom@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Isabelle Sandström
Telefon 070-821 53 17
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se