Kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag

Kundtjänstmedarbetare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Motiveras du av att arbeta med förstklassig service och älskar kundkontakten? Är du pedagogisk och lyhörd som person? Toppen, då passar det här dig! Vi söker nu kundtjänstmedarbetare som ger det där lilla extra för kommande uppdrag. Detta är inte till något specifikt uppdrag utan vi vill komma i kontakt med dig för kommande uppdrag ute hos våra kunder.

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund, därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara korta som långa uppdrag som kan leda till något långsiktigt.

I rollen som kundtjänstmedarbetare tar du emot inkommande samtal från kunder, administrerar samtalen i olika system och guidar kunden med bästa möjliga service. Du använder telefonen som ditt främsta verktyg i din vardag samt att mejl och chatt även kan ingå.

Din profil

Du som söker jobbar kanske idag med kundtjänst och vill ta dig an en ny utmaning eller så jobbar du direkt mot kund i till exempel en butik. All form av erfarenhet av service är meriterande. En klar fördel är också om du är van att jobba i olika system.

Vi söker dig som har:
  • God systemvana
  • Goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt
  • Erfarenhet av kundservice i någon form
För att passa i rollen ser vi att du är lyhörd, serviceinriktad och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du flexibel och kan anpassa dig efter olika situationer.

Ansökan

Varför ska du välja Clockwork?
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss?

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar till Isabelle Sandström på 070 - 821 53 17 eller isabelle.sandstrom@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Isabelle Sandström
Telefon 070-821 53 17
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se