Restaurang värdinna/värd

Restaurang värdinna/värd

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger centralt beläget i Sundsvalls stenstad. Hotellet har 122 rum, relax avdelning samt 1 konferenslokaler med plats upp till 30 personer. Hotellet är en del av Clarion Collection Hotels - små hotellpärlor som med riktig hemmakänsla och som bjuder på hembakat kaffebröd och kvällsbuffé

Din roll
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en bättre vardag för våra gäster. Detta gör du genom att servera en frukostbuffé och kvällsbuffé som presenteras med omtanke och kärlek.

Du arbetar tidig morgon på frukost och sen kväll på kvällsmat. Extrapassen är mestadels förlagda till helger men även vardagar. Du jobbar såklart även som sommarvikarie.

Arbetsuppgifterna är varierande, ena stunden förbereder du för frukost nästa dag och nästa stund säljer du dryck till kvällbuffén. Du bakar, diskar och piffar i matsalen.

Du som person
Du arbetar självständigt och har en god förmåga att prioritera och vara flexibel eftersom arbetet sker i ett högt tempo.

Du är en glad person som är personlig i ditt möte med både gäster och medarbetare. Som person bryr du dig mycket om dina kollegor och gäster och det märks på ditt sätt att vara.

Du är den person som gästerna väljer att berätta om till sina vänner och på sociala medier som förgyllde deras vistelse.

Läs mer om om hotellet på www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/clarion-collection-hotel-grand-sundsvall/

Verkar detta vara en perfekt match för dig?

Skicka din ansökan idag via länken.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.