Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger centralt beläget i Sundsvalls stenstad. Hotellet har 122 rum, relax avdelning samt 1 konferenslokaler med plats upp till 30 personer. Hotellet är en del av Clarion Collection Hotels - små hotellpärlor som med riktig hemmakänsla och som bjuder på hembakat kaffebröd och kvällsbuffé

Din roll
Vi söker dig som vill arbeta deltid tillsvidare som Night Agent på vårt hotell. Arbetstiderna kommer innebära i snitt 4-7 nätter i rad varannan vecka.

När alla sover är du den som lägger grunden inför nästa dag genom administrativa uppgifter, städning och frukostförberedelser. Dina primära arbetsuppgifter är att se till så att hotellets olika områden är rent och snyggt tills nya gäster kommer nästa dag. Du tar även emot de sent ankommande gästerna och serverar i baren fram till kl 01.00. På morgonkvisten förbereder du frukostbuffén innan kökspersonalen börjar sitt pass.

Du arbetar självständigt och har en god förmåga att prioritera och vara flexibel. Du är en nattuggla och trivs att arbeta ensam. Du är trygg i dig själv, ansvarsfull och säkerhetsmedveten.

Du kan även tänka dig att arbeta dagtid, morgon och kväll, vid behov.

Kvalifikationer
Du har arbetat eller arbetar idag i en hotellreception och har en klar bild av hur en hotellreception fungerar. Du är positiv, ser möjligheter, är modig och vågar fatta egna beslut.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska och erfarenhet från vårt affärssystem Cenium är meriterande.
Då tjänsten innebär alkoholservering och serveringsansvar så måste du ha fyllt 20 år.

Vi erbjuder:
  • Ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja.
  • Möjlighet att göra karriär på hotellet eller på något av våra andra 190 hotell i Norden.
  • Rabatterade priser på fler än 6000 Choice hotell i hela världen.
Läs mer om om hotellet på

www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/clarion-collection-hotel-grand-sundsvall/

För frågor kontakta Nadja Gadelius på nadja.gadelius@choice.se
Ansökningar behandlas löpande.

Låter detta som en "perfect match"?

Sänd in din ansökan vi länken redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.