Housekeeping Manager

Housekeeping Manager

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger centralt beläget i Sundsvalls stenstad. Hotellet har 122 rum, relax avdelning samt 1 konferenslokaler med plats upp till 30 personer. Hotellet är en del av Clarion Collections hotellpärlor som bjuder på hembakat kaffebröd och kvällsmat

Är du ett ess på att jaga dammråttor och få en säng att se ut som att den kommer direkt ur mangeln? Blir du peppad av att göra gäster riktigt nöjda?

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du har en härlig stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat.

Som Housekeeping Manager på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall har du fullt personalansvar för housekeeping, där rekrytering, upplärning, motivation och toppleverans står i fokus. Med ett öga för detaljer, ett hjärta som klappar för miljön och intresse för siffror är du med och sätter standarden för hotellets resultat.

Du behöver grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Som Housekeeping Manager på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall jobbar du både administrativt och i drift.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka din ansökan snarast!

Deadline för ansökan är den sista november, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor kontakta Nadja Gadelius på nadja.gadelius@choice.se
Ansökningar behandlas löpande.

Tjänsten startar omgående.

För mer information gällande hotellet så klicka på länken!

www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/clarion-collection-hotel-grand-sundsvall/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.