Frukost-Restaurang värdinna/värd

Frukost-Restaurang värdinna/värd

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall ligger centralt beläget i Sundsvalls stenstad. Hotellet har 122 rum, relax avdelning samt 1 konferenslokaler med plats upp till 30 personer. Hotellet är en del av Clarion Collections hotellpärlor som bjuder på hembakat kaffebröd och kvällsmat.

Frukost- Restaurangvärdinna-värd

Vi söker dig som person som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Du är passionerad i alla detaljer. Med positiv attityd driver på mot det gemensamma målet för hotellets framgång. Du gillar att skratta och ha kul med dina gäster och kollegor och bidrar stort till att alla har roligt tillsammans på hotellet.

Arbetsansvar
Du kommer att spela en nyckelroll i skapandet av unika och minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi arbetar tillsammans för att uppnå det större målet, ge våra gäster en genuin och personlig service på högsta nivå.

Arbetstid och veckodagar varierar, du arbetar varannan helg, 75% deltid. Chans att jobba mer finns.

Bakgrund och egenskaper
Din stora passion är service, mat & dryck. Att ha roligt på jobbet är viktigt för dig och det märks utåt (vi gillar smittsamt glada kollegor) Du gillar att arbeta i team men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare servicearbete, men personlighet tar dig en bra bit!

Du har förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt och tycker om att ha mycket att göra.

På Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall förväntar vi oss att du genomför ditt arbete med energi, mod och begeistring. Du trivs i en bransch där ingen dag är den andra lik, där du får lösa problem och vara med i ett team som ser till att våra gäster får den bästa hotellupplevelsen.

Är du redo att leverera en service utöver det vanliga?

-Till dig med rätt attityd och kvalifikationer erbjuder vi ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Nordens snabbast växande hotellkedja

Läs mer om om hotellet på www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/clarion-collection-hotel-grand-sundsvall/

För frågor kontakta Nadja Gadelius på nadja.gadelius@choice.se
Ansökningar behandlas löpande.

Låter detta som en "perfect match"? Sänd in din ansökan vi länken redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.