Konsultchef, Sundsvall

Konsultchef, Sundsvall

Beskrivning av tjänsten

CGI i Sundsvall består av ett kreativt och framgångsrikt team och vi söker nu förstärkning av ytterligare en konsultchef. Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll. Du blir en del av vår enhets ledningsgrupp där vi alla har ett gemensamt ansvar för såväl kunder, leveranser och medarbetare som enhetens strategiska utveckling.

Vi har en öppen och generös företagskultur och att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi tillsammans ska lyckas med att utveckla vår verksamhet. Vi som arbetar här är drivna och motiverade och för oss är balans i livet en självklarhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsultchef ansvarar du för din grupps ekonomi, beläggning, och kompetensutveckling. Du kommer att ha resultat- och budgetansvar för dina kunder och även leda affärsutvecklingen. Vi är inne i en stark tillväxtfas där rekrytering och tillväxt kommer vara en av dina främsta prioriteringar. Som konsultchef har du också ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade lokala aktiviteter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll

Vi söker dig som tycker om att utveckla både affärer och relationer hos våra kunder. Du stimuleras av att identifiera nya affärsmöjligheter och din erfarenhet inom IT-området gör att du har lätt för att förstå tekniken som möjliggör rätt lösning för vår kund. Som ledare motiverar och engagerar du dina medarbetare och som kollega bidrar du till vårt team genom din positiva energi.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet inom IT-området och vi tror att du har erfarenhet av en ledande roll med medarbetar- samt resultatansvar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av försäljning och vi tycker att det är viktigt att du är affärsmässig och har förmågan att se kundnytta.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva din grupps såväl som enhetens utveckling framåt, tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare och ledare.

Vill du bli en del av vårt team?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag!
Kontakt gärna: Veronica Löfberg, 072-5604044

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2019-12-15.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (48 dagar kvar)