CDM Konsult söker projektadministratör

CDM Konsult söker projektadministratör

Projektadministratör till CDM Konsult AB

CDM konsult AB söker en projektadministratör för att förstärka vårt härliga gäng på tio medarbetare. Har du god organisationsförmåga och gillar varierande arbetsuppgifter? Då har vi ett jobb för dig med goda utvecklingsmöjligheter!

Vi driver huvudsakligen projekt inom fiber där vi utför allt från projektledning till arbeten ute på fält. Vi arbetar både direkt mot nätägare och som underentreprenör mot större bolag såsom NCC mfl. Vår målsättning är inte att bli störst, utan bäst.

Om jobbet
I rollen som projektadministratör kommer dina arbetsuppgifter mestadels vara av administrativ karaktär där du jobbar i nära kontakt med såväl kollegor och beställare genom att stötta dem administrativt i projekt, från uppstart till avslut. I arbetet ingår bland annat att säkerställa att dokumentation som behövs före och efter att teknikerna utför sitt arbete finns på plats och administrera dokumentationen i system.

Du kommer även att:

  • planera, koordinera och förbereda det praktiska arbetet för dina kollegor ute på site
  • upprätta kvalité, miljö och arbetsmiljöplaner
  • säkerställa korrekt dokumentation inför fakturering till kund.

Om dig
Du ska ha:

  • gymnasieutbildning
  • god datorvana och goda kunskaper inom Microsoft Office
  • goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftlig
  • B-körkort

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet av arbete i projekthanteringssystem eller liknande
  • erfarenhet av arbete med byggnationer

Dina personliga egenskaper
För att passa in i rollen ser vi gärna att du är engagerad, utåtriktad och gillar att ta ansvar. Som person är du lyhörd, kommunikativ och har lätt för att knyta kontakter då du kommer att arbeta nära våra tekniker och beställare. Du ska även trivas i en servicefunktion med högt tempo där du kommer att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt. Som projektadministratör kommer du ha en viktig roll i en växande organisation och vara behjälplig vid en rad olika arbetsuppgifter. Varför det är viktigt att du är strukturerad, noggrann samt gillar att driva ditt arbete framåt självständigt.

Mer information
Anställningen avser heltid och är tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast.

Ansökan
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 december 2020. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande och innan ansökningstiden gått ut.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in personligt brev och CV till rekrytering@cdmkonsult.se

Har du frågor om tjänsten, kontakta Charles Merchant, charles.merchant@cdmkonsult.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Charles Merchant
Email Mejla Charles Merchant
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (16 dagar kvar)