Distriktschef

Distriktschef


Distriktschef
Sundsvall  

Är du en naturlig ledare med säljerfarenhet som älskar teamwork och kaffe? 

Perfekt, nu har du nämligen chansen att axla ett helhetsansvar för Café Bar i Sundsvall som distriktschef! Tillsammans med säljare, kaffecoacher och smakexperter kommer du få leverera kaffe- och fikalösningar till kunder på regionen Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.

Är du redo för din nästa utmaning? Toppen, då kör vi! 

Din roll 
Som distriktschef hos Café Bar får du en arbetsdag som präglas av variation och stor frihet under ansvar. Hos oss blir du spindeln i nätet med ett övergripande ansvar för distriktets försäljning. Du ges det yttersta ansvaret att utforska hur Café Bar kan utveckla sin marknadsposition och bygga ännu starkare kundrelationer. I rollen som distriktschef blir du även ansvarig för budget, service, drift och personal.  

Du utgår från Sundsvall men kommer även spendera en hel del tid på vägarna till dina kunder runt om i vårt natursköna distrikt. Du får även lägga upp strategier kring hur vi kan vinna fler marknadsandelar samt upplägg av drift och service. Tillsammans med dina kunniga och självgående kollegor i form av säljare, smakexperter och kaffecoacher ger ni kunder energi på jobbet. 

Kort och gott - vi letar efter en försäljningsdriven ledare med passion för att bygga team, utveckla kundkontakter och som älskar riktigt gott kaffe! 

Vilka är vi?
Vår drivkraft är glädje och vi ser oss själva som kundens bäste vän. På Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut, stora som små. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag. 

  • Glädje - att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.
  • Kompetens - inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande. 
  • Lönsamhet - när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra cafélösning under en lång tid framöver. 

Din profil
För att lyckas i rollen som distriktschef behöver du vara ett målstyrt försäljningsproffs och en genuin människokännare. Vi söker dig som älskar att bygga de där långsiktiga kundrelationerna som bara de mest passionerade säljledarna lyckas med. Hur du väljer att bygga ditt nätverk väljer du själv - om du ser värdet i det, gör vi också det. Tillsammans arbetar du och ditt team mot högt uppsatta mål och det är här vikten av dina ledaregenskaper kommer in i bilden. Du måste vara duktig på att jobba med människor och på att bygga långsiktiga relationer, helt enkelt.  

Vi söker dig som 

  • Har naturliga ledaregenskaper och samtidigt en stor portion passion för försäljning
  • Är starkt affärs- och lönsamhetsinriktad
  • Är optimistisk lagd och har en attityd som präglas av möjligheter - alltför att lyckas! 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om bolaget  
Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter ca 320 miljoner, är rikstäckande och består av 190 anställda på 25 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar bygger upp och driver obemannade caféer som levererar kaffe, te, vatten, nötter, torkad frukt och andra produkter som ger energi och glädje åt medarbetarna under en arbetsdag. Samtliga produkter och vår service är av högsta klass och vi har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leveransen till kundens café. 

För mer info - www.cafebar.se  

Genom Simonssongruppen har Café bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

För mer info - www.simonssongruppen.se

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!