Brubakken söker servicetekniker truck i Sundsvall

Brubakken söker servicetekniker truck i Sundsvall

Är du en
engagerad och ansvarsfull servicetekniker som gillar att arbeta självständigt med dina kunder? Då kan detta vara något för dig!


Brubakken har stor efterfrågan på servicetjänster och behöver därför anställa fler servicetekniker i Sundsvall och regionen ner mot Gävle.

Som servicetekniker på Brubakken har du ett varierat och ansvarsfullt jobb med både service och reparationer på många olika typer av maskiner i truck- och entreprenadbranschen med fokus på våra egna märken. Då våra kunder finns på flera orter runt om Sundsvall jobbar du utifrån en välutrustad servicebuss och planerar mycket av ditt arbete själv och tillsammans med övriga teamet. Du rapporterar till servicechefen i din region.

Vi söker dig
som ger det lilla extra för dina kunder, samt bor i detta område. Du har några års erfarenhet från branschen, arbetar självständigt och tar eget ansvar. Du har kunskaper om fordonsel, hydraulik och mekanik. För oss är din personlighet viktig: att du har problemlösningsförmåga, är positiv och alltid sätter kunden i fokus. Du delar vår övertygelse om att engagerade, flexibla och pålitliga medarbetare gör ett bättre jobb åt våra kunder. Detta är nämligen våra kärnvärden. Du har B-körkort och god datorvana då alla ordrar och rapportering sker elektroniskt.

Vi är måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens och har nära kontakt med alla våra leverantörer gällande vidareutbildning.

Brubakken och branschen genomgår en transformering, där digitalisering och elektrifiering är pådrivande. Vi skall vara ledande i denna transformering och skall gå från att sälja en maskin till att erbjuda tillgänglighet och effektivitet.

Låter det intressant? Läs mer om vår verksamhet på www.brubakken.se eller sök direkt med CV till Peter.Eriksson@brubakken.se
Märk mailet med "Bästa serviceteknikern". Har du frågor om tjänsten kontakta vår Serviceregionchef i området.

Pelle Eriksson 076-790 70 90

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

"Maskiner, människor och långsiktiga relationer"
Mer info
Kontaktperson Peter Eriksson
Telefon 076-790 70 90
Email Mejla Peter Eriksson
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://brubakken.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brubakkenkoncernen är en av Nordens största och mest flexibla maskinpartners med inriktning på försäljning, uthyrning och service av maskiner inom truckar och materialhantering. Brubakken grundades 1956 i Norge, verksamheten drivs idag i Sverige och Norge. Inom koncernen har vi även Liftgruppen AB som driver försäljning och service av liftar.