Webbkommunikatör / Copywriter / kommunikatör till Vparts

Webbkommunikatör / Copywriter / kommunikatör till Vparts

Har du erfarenhet av Volvo och samtidigt ett intresse för webb och kommunikation? Nu erbjuder Vparts i Matfors (strax utanför Sundsvall) en spännande tjänst som webbkommunikatör!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vparts.

Om företagetVparts har sålt delar till Volvobilar på nätet sedan 2004 och har som mål att bli världens bredaste webbshop för styling, reservdelar och tillbehör till Volvobilar. Sedan start har de varje år ökat omsättningen med 20-25%. Nu har de just lanserat en ny plattform för deras webbshop. Det ger dem fler möjligheter och verktyg att göra deras kunders upplevelse intressantare och lättare. Behovet att utöka teamet i marknadsgruppen är stort. Ett roligt arbete har påbörjats med framtagande av nya produkter till den senaste familjen Volvobilar.

ArbetsuppgifterI rollen som webbkommunikatör arbetar du med att bygga intressanta lösningar och mervärden för Vparts kunder genom att skapa värdefullt innehåll i webbshopen. Arbetsuppgifterna består av att skriva instruktioner och skapa landningssidor med hjälp av filmer som produceras på Vparts. Du arbetar även med sökoptimering på existerande sidor samt lägga in undertexter på YouTube bland annat. Du behöver goda kunskaper om Volvobilar från framförallt 2000-talet och framåt, baskunskaper i HTML och ett intresse eller förståelse för vad sökoptimering är.

Idag arbetar det cirka 20 medarbetare på Vparts och du kommer tillhöra ett team med fyra andra som arbetar med film, foto och marknadsföring.

Formella krav
  • Du har goda kunskaper om Volvobilar
  • Erfarenhet av HTML och sökoptimering
  • Du har goda skrivkunskaper på engelska och svenska
I rollen som webbkommunikatör på Vparts.se är du duktig på att ta initiativ och driva ditt eget arbete framåt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självständigt leta information. Utöver att du är duktig på att skriva och utforma text både på svenska och engelska är du en god kommunikatör och samarbetar med dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall/Matfors (möjlighet till viss tid från annan ort)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!