Verksamhetsutvecklare till svensk myndighet

Verksamhetsutvecklare till svensk myndighet

Har du erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och tjänsteutveckling? Vill du vara en del av en digital förnyelseresa? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kund.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura en Verksamhetsutvecklare. Detta är ett uppdrag som sträcker sig fr.o.m. 2020-09-01 t.o.m. 2021-06-30 med möjlighet till förlängning på 12 månader.

ArbetsuppgifterI rollen som Verksamhetsutvecklare kommer du att delta i att ta fram operativa planer. Du kommer att identifiera utvecklingsbehov inom verksamheten eller hos externa kunder. Vidare kommer du att ha dialog med verksamheten och externa kunder angående pågående förändringar för tjänster och produkter.

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team som arbetar enligt agila metoder. Du kommer även att driva agil analys, design och lösningsarbete.

Formella krav
  • Erfarenhet av att leda, driva och genomföra verksamhetsutveckling
  • Erfarenhet av att leda, driva och genomföra digital tjänsteutveckling
  • Erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder
  • Erfarenhet av workshopledning
  • Meriterande med erfarenhet inom området "product management" och området product owner enligt ramverket SAFE
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-09-01
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, verksamhetsutveckling, tjänsteutveckling, agilt arbete, agil analys, SAFE, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!