Teknisk projektledare inom elkraft/högspänning

Teknisk projektledare inom elkraft/högspänning

Har du erfarenhet från elbranschen samt projektledning och arbetsledning inom högspänning? Gillar du att lösa tekniska problem och har ett högt säkerhetstänk? Teknisk Fastighetsservice expanderar och behöver utöka sitt team med en skicklig projektledare. Vi söker dig som är duktig på att utveckla och vårda relationer och vill arbeta i en engagerad och utvecklande miljö i ett företag som präglas av närvaro, arbetsglädje och rörelse.

Om företagetTeknisk fastighetsservice är ett norrlandsbaserat företag som sköter underhåll och utveckling av fastigheter hos kunder som är fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet. Företaget är verksam inom service och förebyggande underhåll inom fastighetstekniska installationer för ventilation, värme, kyla, el och regler. De finns idag på tretton orter i Norrland och har sitt huvudkontor i Sundsvall.

Teknisk fastighetsservice fortsätter att expandera och söker nu ytterligare en projektledare till teamet i Sundsvall.

Länk till hemsidan: http://www.tfservice.se/

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare kommer du planera, leda och fördela arbeten inom bland annat ställverksbyten, reservkraft, UPS, installation, service av elektrisk utrustning samt kompletta nyinstallationer. Du kommer driva flera mindre projekt parallellt och har ansvar för hela projektgången, från start, implementering och avslut. Som projektledare ansvarar du tillsammans med avdelningschef för bland annat budget och tidsplan och du är den samordnande funktionen för att teamet levererar planenligt genom att övervaka utvecklingen, koordinera aktiviteter och proaktivt hantera risker och möjligheter. Vidare driver du frågor mot kund gällande förändringar i projektet med utgångspunkt från erhållet underlag så som t.ex. ritningar och beskrivningar samt beräkna och fastställa materiel- och arbetskostnader. Du kommer ha projektuppföljning och tillsammans med avdelningschef och controller utföra ekonomisk uppföljning av service-, avtals- och installationsuppdrag. Du ansvarar för att projekten genomförs på ett effektivt, strukturerat och affärsmässigt sätt utifrån givna uppdrag. Tjänsten innebär också att du behöver kliva ut och arbeta som tekniker vid vissa projekt. En viktig del i arbetet är att samverka med olika intressenter och att driva samt följa upp projekten i en tät dialog med avdelningschef samt tekniker och underentreprenörer.

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av Teknisk Fastighetsservice.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning inom el eller motsvarande bakgrund med arbetserfarenhet och teknisk kompetens inom elkraftsområdet
  • Du har god erfarenhet av ledarskap
  • Kännedom om materiel och arbetsmetoder inom eldistribution
  • Meriterande är det om du har gått följande utbildningar: ESA och Heta Arbeten
  • Vana av att driva flertalet projekt samt arbeta med ekonomiska uppgifter är meriterande
  • God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
  • Du utrycker dig väl i tal och skrift
  • B- körkort
Vi tror att du som söker har ett stort teknikintresse och är trygg och har självförtroende i kontakten med nya människor. Du håller hög kvalité på ditt arbete, slutför det du företar dig och kan skapa struktur i ditt arbete. Vidare anstränger du dig för att leverera lösningar och för att skapa god relation till dina kunder. Dessutom är du öppen för förändring och har en god anpassningsförmåga. Du kan strukturera ditt angreppssätt och driver dina processer självständigt samt förmågan att fatta egna beslut. Vi tror också att du trivs att arbeta i ett klimat med högt tempo där du kan strukturera dina projekt. Slutligen har du en utvecklad problemlösningsförmåga i kombination med en lösningsfokuserad inställning.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:projektledare, teknisk, elkraft, högspänning, elektriker, tekniker, ställvärk, service, heltid, direktrekrytering, projekt, projektledning, Sundsvall
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.