Systemutvecklare / Utvecklare / JavaEE

Systemutvecklare / Utvecklare / JavaEE

Är du en erfaren systemutvecklare som vill arbeta i en miljö som präglas av en hög teknisk komeptens? För kunds räkning söker nu Bravura utvecklare för ett längre konsultuppdrag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på tio månader med möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att det finns goda möjlighetre till förlänging (12 månader) eller att företaget erbjuder dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura JavaEE-utvecklare.

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare ingår du i ett levreansteam. Leveransteamen arbetar med utveckling och förvaltning av kundens system med fokus på tjänster som riktats till interna och externa kunder, integrationer med kringliggande system, kommunikation samt applikationsinfrastruktur.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är analys, design och implementation samt utformning av systemarkitekturen, kvalitetssäkring och test av utvecklade lösningar ingår också i uppdraget.

Uppdraget innebär också arbete med automattester och systemtest, dvs framtagande av testfall och genomförande av systemtest samt i förekommande fall arbete med kravfångst.

I uppdraget ingår också att Leverantören ska dokumentera för kundens räkning och kompetensöverföra till relevant personal hos kunden.

Formella krav
  • Hög kompetens inom området JavaEE
  • Hög kompetens inom området applikationsservrar ex. Jboss, Weblogic
  • Hög kompetens inom området agilt arbetssätt
  • Hög kompetens inom området implementering av automatiserade enhetstester
Meriterande:
  • Kunskap inom området Apache Kafka
  • Kompetens inom området WSO2
  • Kunskap inom Docker
  • Kunskap inom området webbutveckling Javascript/HTML/CSS
  • Kunskap inom området webservice teknik/XML
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 2020-08-24
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!