Systemutvecklare / Java / till Solarplexus IT-Strategi

Systemutvecklare / Java / till Solarplexus IT-Strategi

Är du en erfaren systemutvecklare inom Java? Trivs du i en varierad roll ute hos kund? Solarplexus erbjuder en roll med stor flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solarplexus IT-Strategi.

Om företagetSolarplexus IT-strategi är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och mångårig erfarenhet av informationsteknik. De kännetecknas av starkt resultatfokus och ansvar för att kunden snabbt får effekt av insatsen. Solarplexus levererar högkvalitativa administrativa IT-tjänster och produkter i såväl enkla som stora och komplexa uppdrag. De arbetar med uppdragsgivare från privat och offentlig sektor, såväl som bank och finans, försäkring, energi, industri, telekom, landsting, kommuner och myndigheter. Exempel på kunder som Solarplexus har ramavtal med är CSN, DIGG, Bolagsverket, SPV, Region Uppsala och Region Västernorrland. Läs mer på www.solarplexusit.se

Solarplexus har idag stora ramavtal med myndigheter och vill därför utöka sitt konsult-team.

Rollen är placerad i Sundsvall men eftersom Solarplexus har sitt huvudkontor i Stockholm och ytterligare en filial i Göteborg bidrar detta till stora utvecklingsmöjligheter internt på sikt.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare är din huvudsyssla att agera IT-konsult ute hos Solarplexus kunder. Du har ett brett ansvar och utför det arbete som har efterfrågats via avropet. Det handlar främst om javautveckling och inkluderar kravställning, test, dokumentation och förvaltning. I regel arbetar du ute hos kund hela veckan och rapporterar tillbaka till Solarplexus kring hur det går och ifall du behöver stöttning på något sätt. De har också en supportfunktion för kunder dit även du som förvaltar ett kundprojekt kan vända dig.

Formella krav
  • Eftergymnasial examen
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet inom Java
  • Erfarenhet av agila arbetssätt, ex. SCRUM eller Kanban
  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Meriterande för rollen är:
  • Certifieringar inom Java och relevanta språk/modeller/verktyg
  • Erfarenhet från offentlig verksamhet
I rollen som systemutvecklare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. En central del i din roll är också att du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person tror vi att du är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, programmerare, java, solarplexus it-strategi, sundsvall, konsult, utveckling, javautveckling, agila arbetssätt, scrum, kanban, fast tjänst, tillsvidare
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!