Systemutvecklare / Back-end till Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget

Systemutvecklare / Back-end till Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget

Är du en back-end-utvecklare med stort engagemang och drivkraft? Nu har du möjlighet att var med på en utvecklingsresa i en roll där du har stor möjlighet att skapa dina egna förutsättningar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.

Om företagetNordiska Kreditmarknadsaktiebolaget är ett licensierat kreditmarknadsföretag som utmanar den nya bank eran med lönsam finansiering och kraftfull teknologi.

I dagsläget har företaget 40+ anställda, med huvudkontor i Stockholm och med tech-team i Sundsvall och i Lviv, Ukraina. Företaget har en unik kombination av expertis och långvarig erfarenhet inom finansindustrin och utgörs av en stabil kärna av entreprenörskap.

Med en djup förståelse för finansiell framgång och navigering i den digitala eran har Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget en unik position på marknaden. Nordiska fyller gapet mellan den nya och gamla bank eran och erbjuder molnbaserade tjänster och finansiering där behovet finns.

I denna roll erbjuds du en möjlighet att vara en del av en spännande resa av att utveckla en ny bank era i Europa tillsammans i ett talangfullt team med stort fokus på leverans, produktutveckling och teknologi.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare tillhör du ett utvecklingsteam som arbetar med projekt inom produktutveckling. Tillsammans arbetar ni lösningsfokuserat för att hitta nya högteknologiska lösningar som tar Partner Banking till nya nivåer. Du arbetar med back-end-utveckling där du använder dig av ramverket ASP .Net Core och .Net och arbetar i en helt molnbaserad miljö. Vidare så deltar du i planering och design av företagets högteknologiska tjänster och produkter.

Du tillhör ett nystartat tech-team som befinner sig i en expansionsfas och har därav stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och skapa dina egna förutsättningar.

Formella krav
  • Utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap eller motsvarande utbildning.
  • God erfarenhet av utveckling med ASP .Net Core och .Net som ramverk och C# som språk
  • Erfarenhet av Microsoft Azure är meriterande
  • Erfarenhet av arbete enligt agil metodik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi söker dig som har passion för ditt yrke och som drivs av att utvecklas. Du vill bidra med din erfarenhet och expertis samtidigt som du har en vilja att lära dig mer och uppmuntra/utveckla nya strategier och teknologi. Vidare så är du en lagspelare som tillsammans med ditt team arbetar lösningsfokuserat och engagerat för att ständigt överträffa förväntningarna.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, systemutvecklare, software developer, back-end, back-end-utvecklare, programmering, programmerare, .Net, produkt, produktutveckling, utveckling, utvecklare, teknik, teknologi, IT, ASP.NET, C#, agile methods, agil, Azure
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!