Ställningsmontör

Ställningsmontör

Är du en ställningsmontör med yrkes- eller kompetensbevis som vill arbeta med att montera på stora byggnader?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Jämtfasad har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Jämtfasad en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetJämtfasad arbetar med puts och murning, fasadrengöring, läggning av stengolv samt andra mindre byggnadsarbeten i samband med större puts och murentreprenader. De arbetar även med betongrenovering som balkonger och betongväggar. Jämtfasad utför arbeten i Jämtland, Västernorrland och Västerbotten med kunder från kommunala och privata fastighetsbolag, församlingar, kraftbolag, och byggentreprenörer.

ArbetsuppgifterSom ställningsmontör på Jämtfasad arbetar du med att montera ställningar på stora byggnader som exempelvis kyrkor. Du kommer att arbeta i ett team på 2-3 personer där samarbetet blir en viktig del. Rollen innebär en del kundkontakt från startat till avslutat projekt där uppföljning och avstämningar är viktiga. Du är delaktig i att upprätta och säkerhetsställa en säker och bra arbetsmiljö ute i pågående projekt. Du ansvarar tillsammans med de andra montörerna på plats att ställningen monteras i rätt höjd samt med rätt avstånd från byggnaden. Detta för att arbetarna ska kunna utföra ett bra och arbetsmiljövänligt arbete. Resor med övernattning förekommer i varierande utsträckning beroende på projektets geografiska område.

Formella krav
  • Särskild utbildning för ställningar över 9 meter
  • Tidigare erfarenhet av ställningsarbete
  • Yrkes- eller kompetensbevis inom ställning är meriterande
  • B körkort
  • Svenska eller engelska
För att lyckas i rollen som ställningsmontör på Jämtfasad behöver du vara en självständig, driven och social person som har lätt för att kommunicera med andra. Du är ordningsam och uppskattar en arbetsplats där du får interagera med kunder och kollegor. Vidare är du en problemlösare som ser möjligheter istället för problem. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd.

Övrig information
Start: Slutet av April
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ställningsmontör, montör, kyrkor, Matfors, Jämtfasad,
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.