Spelutvecklare / Systemutvecklare till Frontwalker i Sundsvall

Spelutvecklare / Systemutvecklare till Frontwalker i Sundsvall

Arbetar du inom spelutveckling eller har funderat på att sadla om från klassisk systemutveckling till spelutveckling? Nu finns möjlighet i Sundsvall att arbeta i ett härligt team på Frontwalker!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Frontwalker.

Om företagetFrontwalker Sundsvall är ett konsultföretag inom IT som levererar tjänster inom framförallt systemutveckling, spelutveckling, kravhantering, test och projektledning. Våra affärer varierar från enskilda resursuppdrag till helhetsåtaganden och långa förvaltningsuppdrag. De har idag ett femtontal medarbetare och omsätter ca 30 mkr. Frontwalker Sundsvall ingår i Frontwalker Group, en dynamisk IT-koncern bestående av fristående bolag med verksamhet på flera orter runtom i Sverige.

ArbetsuppgifterI rollen som spelutvecklare erbjuds du ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar. Du arbetar som konsult mot stora spelstudios och har stort mandat att vara med och utforma din tjänst tillsammans med kollegor. Du utgår från kontoret i Sundsvall och ingår i ett spelutvecklingsteam där ni gemensamt arbetar mot uppsatta mål. Du arbeta med utveckling mot PC / konsol.

Formella krav
  • Har ett brinnande intresse för spel och spelutveckling
  • Goda kunskaper inom C++
  • Erfarenhet av spelutveckling och Unity eller Unreal Engine
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
I rollen som spelutvecklare är det viktigast att du har ett intresse för spelutveckling. På Frontwalker uppskattar man att umgås tillsammans och därför är det viktigt att du är bra på att samarbeta. Du är självständig och driver ditt eget arbete framåt som erfaren utvecklare.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C++, programmering, spelutveckling, systemutveckling, agil, konsult, Unity, Unreal Engine, PC, konsol
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!