Service industriell lyftutrustning / Servicetekniker

Service industriell lyftutrustning / Servicetekniker

Har du erfarenhet av industriell miljö? Vi söker dig som har ett intresse för teknik, en känsla för service och lockas av möjligheten att arbeta självständigt. Här erbjuds du en varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter i rollen som servicetekniker hos branschledande Dematek.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura en servicetekniker till Dematek.

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker hos Dematek kommer du ansvara för installation, service, underhåll och montage av lyftredskap, telfrar och traverser. Ditt fokus kommer att vara inom service och underhåll och i det ingår elektrisk och mekanisk felsökning.

Du utgår från din hemadress och har betalda resor till och från ditt arbete. Du har tillgång till en egen servicebil och arbetar i regionen kring Sundsvall (10 mil). Arbetet är praktiskt och varierande då du hjälper kunderna med deras lyftanordningar. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder för att utföra ett bra arbete. Arbetstiderna är 07.00-16.00.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning, med inriktning inom exempelvis elektronik, elinstallation eller elautomation
  • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
  • Erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö är meriterande, gärna som automationstekniker eller industrielektriker
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Arbetet är till stor del självständigt där du ansvarar över att planera din egen tid. Du är kommunikativ och serviceinriktad då kundkontakt är en stor del utav det dagliga arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall, utgår hemifrån
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dematek, service, tekniker, teknik, servicetekniker, elektriker, verkstad, servicebil, industri, industrimiljö, automationstekniker, industrielektriker, verkstadsarbetare, elektronik, el, lyft, lyftkran, mekanik, travers, frekvensomriktare, fallskydd, Sundsvall, Timrå, Härnösand, Ånge, Indal, Liden
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.