Senior utvecklare /.Net / Azure

Senior utvecklare /.Net / Azure

Vill du arbeta med de ledande teknikerna inom systemutveckling i ett attraktivt företag?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterVi söker nu flera medarbetare till en stort attraktivt företag i Sundsvall. Som utvecklare kommer du att arbeta i ett utvecklingsteam där ni tillsammans stöttar i tekniska problemlösningar med utgångspunkt från slutanvändarens behov. Du arbetar fullstack med tekniker i huvudsak Microsoft Azure i både backend- och frontendmiljö. Framför allt kommer du att arbeta inom .NET Azure.

Formella krav
  • Erfarenhet inom .NET
  • Erfarenhet av Azure
  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Meriterande med erfarenhet av integrationsplattformar/integrationsutveckling
  • Högskoleutbildning, exempelvis inom datateknik
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • En stark vilja att utvecklas inom ny teknik
I rollen som utvecklare är det av stor vikt att du är kreativ och målfokuserad, samtidigt som du behöver vara noggrann och ha en känsla för kvalitet. Då du kommer att arbeta i ett team är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, programmering, java, IT, frontend, HTML5, Angular6, CSS, Typescript, Bootstrap, backend, C#, .Net, WebAPI, Azure Service Bus, Azure Service Fabric, Artificiell Intelligens, AI, Machine Learning, Microsofts koncept Azure, agila metoder, Scaled Agile Framework, SAFe
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!